Return to site

Slapen als een vorst: een boxspring geeft enorm veel luxe

Wie droomt er nu niet van? Leven als een koning of koningin. Jammer genoeg is dit voor heel weinig mensen weggelegd. Door op een boxspring van Boxspring Gekte te slapen kunt u wel ervaren hoe het is om in een luxe bed te slapen. Een boxspring heeft namelijk veel mogelijkheden waardoor u zelf het bed kan samenstellen en kan genieten van een goede nachtrust en de luxe die deze bedden te bieden hebben. Wat deze luxe precies is, daar leest u hier meer over. Na het lezen kunt u direct uw luxe boxspring bestellen bij Boxspring Gekte.

Zelf uw boxspring samenstellen

Het begint bij het samenstellen van uw ideale boxspring. Deze bedden zijn namelijk in veel diverse soorten leverbaar. Zo kunt u als eerst al de keuze maken of u bonellveren in uw box wilt of pocketveren. Boxsprings met pocketveren bestaan uit meerdere kleine veringen die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Hierdoor wordt uw lichaamsgewicht meer verdeeld over de veren, wat meer slaapcomfort geeft. Bonellveren zijn veren die door middel van een staaldraad aan elkaar zijn verbonden. Dit zorgt ervoor dat uw lichaamsgewicht weer geleidelijk wordt verdeeld.

Wanneer u de keuze heeft gemaakt tussen de verschillende soorten veren kunt u ook kiezen wat voor een uiterlijk uw nieuwe boxspring moet krijgen. De bedden zijn namelijk verkrijgbaar in diverse soorten materialen en kleuren. Hierdoor kunt u er zelf voor zorgen dat het bed perfect binnen het interieur van uw slaapkamer past.

Maak gebruik van de luxe elektrische boxsprings

Veel boxsprings kunnen tegenwoordig worden voorzien van een elektrische bodem. Dit heeft vele voordelen. Allereerst wordt het slaapcomfort verhoogt. U kunt nu namelijk zelf instellen in welke houding u wilt slapen. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om met hun hoofd iets omhoog te liggen. Door gebruik te maken van de afstandsbediening, kunt u dit eenvoudig instellen. Dit kan natuurlijk ook op het voeteneinde van de boxspring worden toegepast.

Naast dat het slaapcomfort verbeterd, kan het ook bijdragen aan het verminderen van nek en rugklachten. Door het voeteneinde omhoog te zetten, kan de druk op uw rug verminderd worden. op deze manier krijgt uw rug meer rust tijdens het slapen en kunnen de klachten afnemen. Hierdoor zult ook merken dat u beter uitgerust bent.

Een elektrische boxspring zorgt dus voor een goede nachtrust, maar ook naast het slapen geeft het veel luxe. Het is namelijk ook handig om de elektrische bodem te gebruiken wanneer u bijvoorbeeld in bed tv wilt kijken, op bed wilt ontbijten of een boek wilt lezen. Door het hoofdeinde in zijn geheel omhoog te zetten, neemt u een meer natuurlijke en comfortabele houding aan. Dit zorgt ervoor dat u naast het slapen ook op een andere manier meer van uw nieuwe boxspring kunt genieten.

 

Nog luxer slapen met een boxspring topper

Veel mensen die op een boxspring slapen kiezen voor extra comfort. Dit doen zij door een topper bovenop het normale matras te leggen. Een topper is een dun matras die geleverd kan worden in diverse maten van hardheid. Wanneer u het liefste wat dieper wegzakt in uw bed, kunt u voor een zachte topper kiezen. Slaapt u prettiger op een wat hardere ondergrond, dan zijn er ook harde varianten beschikbaar. Op deze manier kunt u een boxspring nog comfortabeler maken.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly